25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

INCREDIBILE

super prodirajoče olje
Neverjetno super prodirajoče olje INCREDIBILE je večnamenski izdelek z lastnostmi prodiranja, odblokiranja, sproščanja in podmazovanja! Deluje kot čistilo in mazivo hkrati, ki odbija vodo. Uporablja se lahko v različne namene ampak najbolj pa tam, kjer se nekaj ne da odviti ali je zapečen material. Primeren za vse vrste kovin. Primeren za določene vrste plastike, ne priporočamo za mehke plastike. Značilnosti izdelka:
  • Prodoren – zaradi njegove posebne sestave prodre hitro in globoko tudi v najbolj zarjavele dele in se hitro oprime kovinskih površin.
  • Odblokira – raztaplja rjo in oksidacijo iz matic, navojev, vijakov, zatičev in sornikov, s tem hitro sprosti blokirane dele.
  • Detergent – raztaplja usedline olj ali celo oksidiranih ali razgaljenih maščob, katrana, blata, itd.
  • Ščiti – zagotavlja učinkovito zaščitno plast, ki preprečuje korozijo in rjavenje. Primer uporabe: nanos na razne stroje, delovne pripomočke, predmete, motorna kolesa, aparature, orodja, itd.
  • Podmazuje – zahvaljujoč svoji posebni formulaciji iz ogljikovodikov in posebnih olj tvor zelo obstojno plast – tanek film, z visoko podmazovalno sposobnostjo.
  • Vodo-odbojen – hidrofobne lastnosti, ki odbijajo vodne molekule in s tem ščiti proti vlagi in koroziji. Odpravlja uhajanje toka. Ne izolira kontaktov, zmanjšuje iskrenje in izgube električne energije v zaprtem sistemu (npr. spoji akumulatorja na vozilu). Ohranja učinkovite vare, spoje, stikala, zunanje svetilke, itd. ..
Kemijske lastnosti: – Večnamenska organska mešanica iz posebnih olj. – Potisni plin: mešanica LPG. – Videz in barva: rumenkasto-oranžna tekočina pod tlakom. – Izredno vnetljivo. – Ni vodotopno, je topno v maščobah. Način uporabe: embalažo dobro pretresite pred uporabo: izdelek razpršite z razdalje 20 cm na želen del.

Z305106

super prodirajoče olje