25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DATAPURYFING TANK

prečiščevalec za dizel

DataPuryfing Tank je kemični izdelek, zasnovan posebej za čiščenje rezervoarjev avtomobilov, tovornjakov, čolnov in velikih rezervoarjev, bakterijske flore in alg, ki so prisotni v dizlu blizu dna. Aktivne komponente, ki so prisotne v izdelku, napadajo bakterijsko floro, ki je nastala v dizelskem gorivu, delno raztopijo že prisotno algo in kemično spremenijo življenjski prostor, da se prepreči njihovo širjenje in rast. Pomešan z dizelskim gorivom v skladu s predpisanimi odmerki ne spreminja standarda EN 590 in je združljiv z vsemi dizelskimi elektroenergetskimi sistemi, tako z mehanskimi kot z visokotlačnimi elektronskimi sistemi nove generacije. Tudi za avtomobile, opremljene s filtrom za trdne delce. Po potrebi ga je treba uporabljati v rezervoarju za dizelsko gorivo, onesnaženem z algami ali organskimi vsebnostmi, ali za preventivno odstranjevanje odpadkov vsakih 4/6 mesecev.

OPOZORILO: Izdelek ni dodatek za povečanje učinkovitosti dizelskega goriva.

Redčenje: primerno za obdelavo na prevoznih sredstvih s prostornino rezervoarja do 150 litrov. V rezervoar dizelskega goriva, ki ga želite očistiti vlijte 250ml izdelka za vsakih 50l dizelskega goriva, če je slednje onesnaženo, ali 250ml izdelka za vsakih 70l kot preventivo. Napolnite rezervoar.

Opomba: v primeru preverjene onesnaženosti z algami in bakterijami je po uporabi Alga Stop priporočljivo zamenjati filter po prevoženih 1000 km. Priporočamo zamenjavo filtra točilne črpalke.

Z350305

Prečiščevalec za dizel