25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DATALUB

sredstvo za odstranjevanje rje in podmazovanje

Odblokiranje z mazivnimi in zaščitnimi lastnostmi. Raztopi rjo in olajša odklepanje vijakov in matic; odpravi kohezijo med površinami in preprečuje oksidacijo.

Mazivo: Sintetična olja, dodatki proti obrabi in modifikatorji trenja zmanjšujejo koeficient trenja, kar izdelku daje odlične lastnosti proti obrabi.

Odblokira: Ima močno sposobnost vlaženja, ki mu omogoča, da prodre v strukturo rje, jo zmehča, razbije zaradi visoke kapilarnosti in nizke površinske napetosti.

Zaščiten: Na kovinah tvori tanek, visoko zaščiten film, ki dolgo časa preprečuje nastanek rje in ohranja korozijo.

Vodoodbojen: Prodira globoko, raztaplja umazanijo in maščobe, odpravlja kakršno koli obliko vlage, ki bi lahko povzročila razprševanje toka.

Področja uporabe: Industrijsko vzdrževanje: zmožnost, da funkcije maziva, odklepanja, zaščite, vodoodbojnega sredstva in detergenta izvaja skupaj ali ločeno, naredijo ta izdelek nepogrešljivo orodje pri vzdrževanju, kar omogoča skrajšanje delovnega časa in daljšo življenjsko dobo obdelanih delov; podaljša intervale vzdrževanja.

Elektromehanika: izdelek ni prevoden in omogoča vzdrževanje elektromehanskih instrumentov v brezhibnem stanju.

Obnova funkcionalnosti: v delavnici, v garaži, doma, na vrtu, kjer koli je zataknjen mehanizem, škripanje, ki ga je treba odpraviti, kovinska površina za zaščito pred korozijo, vlažna električna oprema za ponovno aktiviranje.

Način uporabe: Pred uporabo dobro pretresite. Izdelek razpršite po delu, ki ga želite obdelati, na razdalji približno 20 cm, pustite delovati nekaj minut, nato pa v primeru zarjavelih spojev nadaljujete s sproščanjem, po potrebi ob prisotnosti bolj odpornih usedlin, ponovite nanos.

Značilnosti:

  • Videz: tekočina
  • Vonj: značilen
  • Relativna gostota: 0,80 gr/ml pribl.
  • Vodotopnost: netopen
  • Topnost v maščobah: popolnoma topen
  • Težke kovine: ne vsebuje

Opozorila: Ne uporabljajte na napravah po napetostjo, napajajte samo po popolnem izhlapevanju topila. Ne nanašajte na pregrete materiale.

Z305100

sredstvo za odstranjevanje rje in podmazovanje