25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DATAICE DIESEL

antifriz za dizel

Linija antifriza Datapower za dizel je bila oblikovana s posebno mešanico aditivov, ki poleg zagotavljanja izrazitih lastnosti proti zmrzovanju opravlja tudi funkcijo detergentov in maziv. Za naš antifriz velja, da je zelo inovativen izdelek, zato ga je mogoče uporabiti na vseh motorjih nove generacije (Common Rail, Multijet, Pump Injector itd.), Tudi če so opremljeni s filtri za trdne delce (FAP ali Dpf). Zahvaljujoč svojim sestavnim delom preprečuje zmrzovanje dizelskega goriva tudi pri izjemno nizkih temperaturah, če je dizel že zamrznjen, njegove lastnosti omogočajo, da ga v kratkem času vrne v tekoče stanje. 

Ne vsebuje kerozina. Skladno s standardom UNI EN 590.

Kaj je: je dodatek proti zmrzovanju dizelskega goriva z mazalnimi in čistilnimi lastnostmi.

Kje: Uporablja se lahko v vseh trenutno obstoječih sistemih z dizelskim gorivom, tudi tistimi opremljenimi s filtrom za trdne delce (FAP – Dpf)

Kdaj: V zimskem obdobju, ko je temperatura še posebej nizka.

Redčenje: 1 plastenka 300 ml ščiti približno 60 litrov zimskega dizla do temperature -20°C. Z 2 plastenkami po 300 ml podaljšate zaščito enake količine zimskega goriva do -40°C.

1 plastenka 300 ml ščiti približno 60 litrov letnega dizla do temperature -10°C. Z 2 plastenkami po 300 ml podaljšate zaščito enake količine letnega goriva do -18°C.

Uporaba: Antifriz Datacol se lahko z zgoraj opisanimi redčenji uporablja z vsemi vrstami dizelskega goriva na trgu. V primeru zamrznjenega dizelskega goriva napolnite rezervoar z 1 steklenico od 300 ml na vsakih 20 litrov goriva, počakajte vsaj 30 minut in nato zaženite motor.

Prednosti: Zelo inovativen izdelek, saj ima poleg klasičnega učinka proti zmrzovanju tudi močne lastnosti čiščenja in mazanja. Dizel ščiti pred zmrzovanjem, hkrati pa čisti in maže vse komponente napajanja, po katerih teče.

Z350254

Antifriz za dizel