25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DATAFUEL SC

čistilec dizelskega napajanja-super koncentrat

Dizelsko čistilo Datapower je visoko koncentriran izdelek z močnimi čistilnimi in mazalnimi lastnostmi, v njem so vmešane posebne kemične spojine, ki močno povečajo njegov učinek “ANTI ALGA”. Enoodmerni format je še posebej primeren za delavnice za tovornjake in za prevoznike, ki želijo imeti praktično in priročno steklenico z “pred doziranjem”.

Datapower je idealen za čiščenje in mazanje celotnega sistema goriva vseh dizelskih sistemov, vključno z običajnimi motorji common rail, visokotlačnimi črpalnim injektorjem najnovejše generacije. Popolnoma je združljiv s filtri za trdne delce FAP in DPF. V rezervoarju preprečuje in odstranjuje velike količine vode, nečistoč, usedlin parafina, alg, blata in lakov. V sistemu za vbrizgavanje odklepa, odstrani usedline in maže črpalke, injektorje, sesalne in izpušne ventile ter celotno zgorevalno komoro. Dodano dizelskemu gorivu poveča termodinamični izkoristek motorja, izboljša izgorevanje in izgorevanje goriva, prepreči pojave pred zgorevanjem, drastično zmanjša izpust črnega dima, odpravi trkanje in ohranja turbino čisto. Stalna uporaba čistila Datapower lahko zmanjša porabo goriva in okvare sistem za dovod goriva, kar znatno zmanjša tveganje za “izpad stroja”.

Ne vsebuje kerozina – Ustreza standardu UNI EN 590

Kaj je: je čistilo z mazivom za čiščenje celotnega sistema dizelskega goriva s posebnimi dodatki proti algam.

Kje: uporablja se lahko v vseh trenutno obstoječih sistemih z dizelskim gorivom.

Kdaj: priporočamo stalno in neprekinjeno uporabo izdelka ali če see pojavijo težave.

Redčenje:

  • Za energično delovanje kot prvi poseg ali čee se pojavijo težave, razredčite steklenico čistila na vsakih 400 litrov dizla
  • Med postopki rednega vzdrževanja razredčite 1 steklenico čistila na vsakih 650 litrov dizelskega goriva
  • Za stalno uporabo in vzdrževanje razredčite 1 steklenico čistila na vsakih 2000 litrov dizla

Prednosti: 500 ml izdelka preprečuje in izloči do 5 litrov vode, ki nastane v rezervoarju zaradi kondenzacije. Iz celotnega kroga odstrani parafine, rje, alge in bakterije. Prepreči staranje goriva in odstrani jedko kislost iz celotnega sistema za dovod goriva. Čisti in maže celoten sistem za dovod goriva. krog. Deblokira črpalko in injektorje. Optimizira delovanje motorja in zmanjša emisije izpušnih plinov.

Z350270

Čistilec dizelskega napajanja-super koncentrat