25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DATAFUEL MX3000

čistilo bencin

Čistilo za MX 3000 linije Datapower, je poseben izdelek za uporabo z namensko napravo MX 3000 Z750200, ki omogoča natančno čiščenje visokotlačnega in ne visokotlačnega sistema za dovajanje goriva bencinskih motorjev. Ta izdelek je posebej zasnovan za visoko moč čiščenja, zaščito vseh mehanskih delov in izrazito mazanje. Če celotni čistilni cikel izvedete pri delujočem motorju in pri obratovalni temperaturi, bo čiščenje vseh vključenih delov veliko natančnejše kot pri običajnih čistilnih sistemih. Vse to je mogoče, ker poleg čistilne moči formulacije izkoriščamo toploto, ki jo ustvarja motor, ter gibanje različnih mehanskih delov. Odklene, odstrani obloge in podmaže črpalke, mazalke, ventile in zgorevalno komoro, kar motorju povrne optimalne vrednosti, ki jih pričakujemo v fazi načrtovanja.

Ne vsebuje kerozina. Skladno s standardom UNI EN 228.

Kaj je: gre za čistilo – mazivo za čiščenje visokotlačne črpalke, telesa ročice, injektorjev, ventilov in zgorevalne komore vseh bencinskih motorjev brez demontaže.

Kje: uporabljati ga je treba izključno z namensko opremo MX 3000 (Z750200)

Kdaj: priporočljivo je, da izvedete čistilni cikel vsakih 50-60.000 km ali po potrebi.

Prednosti:

  • Kombinirana uporaba čistila Z350261 in MX 3000 Z750200 omogoča temeljito čiščenje vpletenih mehanskih delov, ne da bi jih razstavili, s čimer prihranite čas in trud.
  • Zmogljivost čiščenja pri delujočem motorju in spreminjanje hitrosti motorja od časa do časa optimizira čiščenje, saj bo pognalo vse komponente ter simuliralo delovanje na cesti.

Z350261

Čistilo bencin Z750200