25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DATAFUEL

čistilec dizelskega napajanja

Čistilo z mazivom za čiščenje celotnega sistema za gorivo vseh dizelskih sistemov, vključno z motorji z običajnimi tirnicami, črpalnimi injektorji in visokotlačnimi sistemi nove generacije. V rezervoarju preprečuje in odstranjuje velike količine vode, nečistoč, usedlin parafina, alg, blata, lakov. V sistemu za vbrizgavanje odklepa, odstrani usedline in maže črpalke, injektorje, sesalne in izpušne ventile ter celotno zgorevalno komoro. Preprečuje pred-zgorevanje dizelskega goriva, drastično zmanjša emisijo črnega dima, odpravi pojav trka po glavi, obnovi moč in odziv motorja, olajša zagon motorja, prepreči moteče vibracije. Čistilec Datapower je zaradi svoje posebne oblike združljiv z vsemi motorji nove generacije (Common Rail, Multijet, Pump Injector itd.), Tudi če je opremljen s filtri za trdne delce (FAP ali Dpf).  

Ne vsebuje kerozina. Skladno s standardom UNI EN 590

Kaj je: gre za čistilo z mazilnim učinkom za čiščenje notranjosti napeljave dizelskega goriva.

Kje: uporablja se lahko v vseh trenutno obstoječih sistemih z dizelskim gorivom.

Odmerek: odmerek 300 ml se vlije v rezervoar z najmanj 15 litrov goriva ali v nov filter dizla, da bi sprožimo tokokrog.

Kdaj: uporabi se po potrebi ali ob tehničnem pregledu vsakih 15-20.000 km.

Prednosti: preprečuje in izloča do 3 litre vode, ki nastane v rezervoarju zaradi kondenzacije. Odstranjuje parafine, rjo in bakterije iz celotne napeljave. Prepreči staranje goriva in odstrani jedko kislost iz celotnega sistema za dovod goriva. Čisti in maže celoten sistem za dovod goriva. krog. Deblokira črpalko in injektorje. Optimizira delovanje motorja in zmanjša emisije izpušnih plinov.

Z350250

Čistilec dizelskega napajanja