25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DataFAP Additive

regenerator filtra trdih delcev DPF/FAP

Regenerator filtra trdih delcev DATAFAP je profesionalen izdelek, ki služi za lažjo in boljšo regeneracijo filtra trdih delcev. Zaradi posebne kemične sestave pomaga katalizirati dizelsko zgorevanje in zmanjšuje potrebno temperaturo, da v filtru ujeti sajasti delci izgorijo. Izdelek je združljiv z vsemi vrstami dizelskih motorjev (EURO 4, 5, 6,..) vključno z motorji zadnje generacije.

Uporaba je preprosta: vsebino nalijte v rezervoar in regenerator bo naredil svoje med normalno vožnjo na cesti. Če vozilo začne izvajati regeneracijo filtra trdih delcev je priporočena dinamična vožnja. Priporočamo na vsakih 8000/10000 km za preventivno uporabo. V primeru zamašitve filtra DPF ali ob prižigu opozorila okvare filtra DPF, uporabite 300ml izdelka v 25/30 L goriva.

Kaj je: gre za dodatek za boljšo regeneracijo filtrov trdih delcev DPF/FAP

Kje se uporablja: združljiv je z vsemi dizelskimi motorji, opremljenimi s filtrom trdnih delcev. Uporaba je mogoča na vseh tipih motorjev, vključno z motorji zadnje generacije.

Kako se uporablja: celotno vsebino zlijte v rezervoar kot običajen čistilec napajanja goriva.

Kdaj: vsakih 8000/10000 km za preventivno uporabo.

Odmerek: 300 ml zadostuje za 50/60 litrov dizla. V primeru zamašitve filtra DPF ali ob prižigu opozorila okvare filtra DPF, uporabite 300ml izdelka v 25/30 L goriva.

Kje ga ponudimo: Glavno področje uporabe tega izdelka so srednja/velika in velika mesta, saj je glavni vzrok zamašitve filtrov za delce nenehno vklapljanje/izklapljanje vozila ter delovanje pod delovno temperaturo, katera se običajno dogaja v mestnih središčih in primestnih vožnjah. Njegov namen je preprečiti zamašitev filtra DPF z znižanjem njegove potrebne temperature regeneracije.

Z350306

Regenerator filtra trdih delcev DPF/FAP