25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DataFAP Additive

regenerator Fap/Dpf

Regenerator filtra proti trdnim delcem je izdelek za rezervoar, sestavljen iz posebnih kemičnih snovi, ki s katalizacijo z dizelskim zgorevanjem, olajšajo regeneracijo filtra za trdne delce.

Učinkovanje izdelka poteka preprosto in varno med normalno uporabo motorja na cesti. Izdelek je združljiv z vsemi dizelskimi motorji, opremljenimi s filtrom proti trdnim delcem, in ga je mogoče uporabljati na motorjih 4,5,6 EUR, vključno z motorji zadnje generacije.

Kaj je: gre za čistilec za regeneracijo filtrov za trde delce

Kje se uporablja: združljiv je z vsemi dizelskimi motorji, opremljenimi s filtrom proti trdnim delcem, in ga je mogoče uporabljati na motorjih 4,5,6 EUR, vključno z motorji zadnje generacije

Kako se uporablja: nalijte ga v rezervoar kot običajen čistilec

Kdaj: vsakih 8000/10000 km za preventivno uporabo.

Odmerek: 300 ml vsakih 50/60 litrov dizla Za koncentrirano uporabo v primeru zamašitve filtra za delce ali ob prižigu opozorila okvare filtra, uporabite 300 ml embalažo izdelka v 25/30 lt. dizelskega goriva

Kje ga ponudimo: Glavni trg tega izdelka so srednja/velika in velika mesta, saj je glavni vzrok zamašitve filtrov za delce nenehno vklapljanje/izklapljanje, ki je običajno v velikih središčih.Njegov namen je preprečiti zamašitev filtra z znižanjem njegove temperature regeneracije.

Z350306

Regenerator Fap/Dpf