25 godina datacola

Avto fokus

Vrhunsko čistilno sredstvo Datafuel podjetja Datacol iz goriva odstranjuje vodo in umazanijo ter varuje motor. Čistilci Datafuel vsebujejo tudi mazivo!

25 godina datacola

25 let Datacola

Praznovali smo 25- obletnico Datacola

Datacol čistači

Nova tehnična video predstavitev Datacolovih čistilcev

Da bi vam čim bolj jasno razložili nujnost in namen uporabe naših čistilcev sistema za gorivo, smo naredili nov video, kjer je vse razloženo v najmanjših podrobnostih! Poglejte!

PlayPlay
ženidba sa mehaničarem

Net.hr: Ne dovolite si, da se "poročite" z mehanikom

Ne spravljajte se v situacijo, ko je za DATACOL prepozno!

oldtimeri

Težave s oldtimer vozili zaradi uporabe neosvinčenega bencina

Prispevek v reviji Oldtimer Club

aditivi

Kaj so aditivi in za kaj se uporabljajo?

Vsi smo že slišali o dodatkih za gorivo in motorje, kakšna je njihova funkcija in po čem je Datacol poseben, poglejte v prilogi

yachts croatia

Yachts Croatia: Priprava motorja na zimo

Zmogljivi, tihi in varčni motorji Zelo so napredovali. Tudi ko gre za zanesljivost, pripomb skoraj ni, a previdnosti nikoli ni dovolj, saj umazanija, alge in voda se skrivajo povsod!

mehanika

S kemijo popravljati mehaniko

TV priloga o izdelkih Datacol v TV Automagazin

PlayPlay
Bartog

Od sedaj lahko Datacol izdelke kupite na Bartog spletni trgovini.

Hitro in enostavno naročite Vaše Datacol premium aditive.

previous arrow
next arrow

DATA INJECTORS

čistilo injektorjev plinskega napajanja

Čistilec injektorjev za plinske sisteme Datacol je popolnoma nov čistilni izdelek, njegova formula je bila posebej zasnovana za čiščenje brez demontaže sklopa injektorjev in magnetnih ventilov, nameščenih na avtomobilih na PLIN (naftni plin in metan). Poleg visoke zmogljivosti detergenta ima ta dodatek tudi mazilno moč, ki sčasoma močno podaljša učinek. Izdelek je treba uporabljati izključno s posebnim orodjem GAS MIXER INJECTION CLEANER Z750138, ki omogoča pravilno mešanje izdelka s plinom med fazo dovajanja. Pravilno čiščenje celotnega sistema prinaša precejšnje prednosti, vključno z odpravljanjem težav, ki povzročajo slabe zmogljivosti motorja, odpravo “skakajoče” vožnje, obnovi optimalno dovod plina v cilindre, obnavlja optimalne učinkovitosti in porabo. Iz izvedenih poskusov je bilo ugotovljeno, da poleg čiščenja sistema za gorivo, ta konča v zgorevalni komori, kjer jo čisti, vključno s sesalnimi in izpušnimi ventili.

Skladno s standardom UNI EN 589

Kaj je: gre za čistilo z mazivom za čiščenje celotnega sistema napajanja PLINA (tako utekočinjenega naftnega plina kot metana)

Kje: uporablja se lahko v vseh obstoječih napravah, ki delujejo na PLIN, tako utekočinjenega kot v plinskem stanju

Kdaj: 250 ml razpršilo vnesete v posebni instrument GAS MIXER INJECTION CLEANER Z750138. Razpršilo se uporablja za 1 obdelavo, ki jo je po priporočljivo opraviti na vsakih 40.000 km ali po potrebi

Uporaba: vso vsebino steklenice nalijte v instrument GAS MIXER. Priključite instrument v skladu s posebnimi navodili in izvedite poseg do njegove popolne uporabe (predviden čas za poseg je približno 30 minut).

Z350257

Čistilo injektorjev plinskega napajanja